top of page

Palvelut ja hinnat

Sensomotorinen valmennus perustuu hermoston hoitamiseen liikehoidoilla ja liikeharjoituksilla joilla integroidaan primitiivirefleksejä ja spastisia refleksejä ja siten luodaan toimivat yhteydet aivoihin. Ensimmäisellä käynnillä hermosto testataan liiketesteillä joilla saadaan selville reflekesien toiminta.

Jatkossa vastaanotolla tehdään liikehoitoja ja liikeharjoituksia, seurataan harjoittelun ja hoidon edistymistä ja päivitetään hoitosuunnitelmaa.

Maksutapana käyvät myös: Epassi Liikuntaetu ja Smartum Liikuntaetu

Epassi Logo voit maksaa epassilla
SMARTUM logo voit maksaa smartumilla
Wet grass

Tutustumiskäynti

Tutustumiskäynnillä teemme kevyen liiketestipatteriston, joka antaa tietoa hermoston tilasta ja siitä olisiko primitiivirefleksit syytä testata. Teemme lopuksi rentouttavan

vagushermon aktivoinnin.

Kesto: 45 min

Alkukäynti

Ensikäynnillä kartoitetaan hermoston tila liiketesteillä ja haastattelulla. Ensikäynnillä saat tietoa omasta hermostosta, kattavasti tietoa mahdollisista aktiivisista primitiivireflekseistä 

ja ensimmäiset kotiharjoitteet.

Teemme lopuksi rentouttavan

vagushermon aktivoinnin.

Kesto: 90 min

Abstract Horizon
Sky

Jatkokäynnit

Jatkokäynneillä teemme hoito- ja harjoitusliikkeitä hermostolle, käymme läpi harjoittelun etenemistä

ja saat uudet kotiharjoitteet.

Teemme lopuksi rentouttavan

vagushermon aktivoinnin.

Kesto: 75 min

Sari

"Olen huomannut merkittävää muutosta olotilassa. Stressaavat asiat eivät tunnu niin kokonisvaltaisilta vaan ovat helpommin käsiteltävissä. Olen kyllä vakuuttunut tämän metodin tehosta."

Maria

"Supermielenkiintoinen vuorokausi takana. Kaikenkaikkiaan käsittämättömän mullistava kokemus."

Jukka

"Fiilis on ollut parempi. Vaimokin sanoi, etten ole ollut niin kireänä. Olen kaivannut tuntevani olevani hengissä. Harjoitteiden myötä hermosto on ottanut lisäkierroksia ja tuntuu, kuin se olisi heräämässä syväjäästä."
bottom of page