top of page

Klassinen hieronta

Hieronta on ikivanha hoitomuoto. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia, palauttaa lihasten ja kudosten aineenvaihdunnan, helpottaa kipuja sekä aktivoi parasympaattista hermosta ja siten rentouttaa kehoa ja mieltä.

Hieronta sopii lähes kaikille. Hieronnalla on joitakin kontraindikaatioita mutta hierontaa voidaan muokata sopimaan useimpiin tilanteisiin.

Jos tilanteesi mietityttää niin laita minulle viestiä tai soita niin arvioidaan tilannetta yhdessä.

Koulutettu hieroja on Valviran valvoma terveydenhuollon ammattihenkilö.

 

Massage Table

Palvelut ja hinnat

 

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta sopii hyvin rentouttamaan kehoa ja mieltä sekä erilaisten kipu- ja lihasjännitystilojen helpottamiseen. Tavallisimpia hieronnalla hoidettavia haasteita ovat niska-hartian jännitys- ja kiputilat, selän ja alaselän (lantion) oireiden helpottamiseen ja erilaisten jalkojen jumien hoitoon. Plantaarifaskiitin oireita voidaan helpottaa hieronnalla ja jalkaterien hieronta on monella tavalla hyödyllistä.

Palvelut ja hinnat

30 min Klassinen hieronta 42€

45 min Klassinen hieronta 52€

60 min Klassinen hieronta 62€

75 min Klassinen hieronta 72€

 

Rentouttava koko kehon hoito

Rentouttava koko kehon hoito sopii kaikille. Hoito sopii erityisesti silloin, kun tuntuu, että kierrokset käyvät jatkuvasti liian kovilla, sinun on vaikea rentoutua arjessa, koet elämässäsi stressiä, sinulla on uniongelmia tai muuten sellainen olo, että haluat rentoutua.
Rentouttavassa hoidossa emme varsinaisesti käsittele lihaskireyksiä, mutta kireydet ja kivut voivat helpottaa rentoutumisen myötä.
Rentouttavassa hieronnassa käsitellään koko keho kevyillä maadoittavilla paineluilla ja sivelyillä. Hoidossa keskitytään kämmeniin, jalkateriin, niskaan ja päähän. Hoito voidaan tehdä vaatteiden läpi.

 

Palvelut ja hinnat

45 min Rentouttava koko kehon hoito 55€

60 min Rentouttava koko kehon hoito 65€

 

Raskaushieronta

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen hieronta on hemmottelevaa ja asiantuntevaa hoitoa äideille. Raskaushieronta auttaa rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Keho ja sen painopiste muuttuvat raskauden aikana ja hieronnalla helpotetaan muutoksista aiheutuvia oireita.

Raskaushieronnassa asento tuetaan äidille miellyttäväksi kylkimakuulla ja puoli-istuvassa asennossa. Hieronta sopii kaikkiin raskauden vaiheisiin sekä synnytyksen jälkeen. Hierontaan voi tulla niin pian synnytyksen jälkeen, kun se äidistä tuntuu hyvältä ja tarpeelliselta. Hieronta voi helpottaa ja nopeuttaa synnytyksestä palautumista.

Raskaushieronta lisää verenkiertoa, lymfakiertoa ja auttaa vähentämään turvotusta. Se voi helpottaa liitoskipuja, lihaskipuja ja pakaraan sekä alaraajaan säteilevää kipua.

Raskaushierontaan voi halutessa tulla myös vauvan kanssa, jolloin hieronta toteutetaan vauvan ehdoilla. Vauvalle ei ole erillistä hoitajaa.

Raskaushieronta on erinomainen lahjaidea odottavalle äidille.

 

Palvelut ja hinnat

45 min Raskaushieronta 58€

60 min Raskaushieronta 68€

 

Purentalihasten käsittely

Purentalihasten hieronnassa käsitellään purentalihasten lisäksi hartioiden, niskan, kaulan ja pään alueen lihakset. Purentalihakset käsitellään halutessa lyhyesti myös suun kautta. Tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä, mikäli ajatus tuntuu vastenmieliseltä. Hieronta parantaa lihasten aineenvaihduntaa, vähentää lihasten jäykkyyttä ja rentouttaa lihaksia. Purentalihasten käsittely rentouttaa purentalihaksia ja helpottaa esimerkiksi liiallisesta hampaiden puremisesta tai narskuttelusta johtuvia päänsärkyjä, korvakipua, niska- ja hartiakipuja, kallonpohjan tai ohimoiden kipua sekä kasvojen ja pään lihasten kireyksiä.

Palvelut ja hinnat

45 min Purentalihasten käsittely 55€

60 min Purentalihasten käsittely 65€

Klassinen hieronta Järvenpää

Movejoy /Jenni Katajamaa p.040 700 8122 ja jenni@movejoy.fi

Osoite: Helsingintie 10, 04400 Järvenpää

bottom of page